Blogi

Aurinkoiset terveiset Thaimaasta! Blogimme on viettänyt juhannuksesta ja "Hämäläisten" perheen Hua Hiniin saapumisesta alkaen seitin ohutta kesälomaa, jonka aikana olemme ehtineet rauhassa rakentaa vahvaa pohjustaa tulevaa syksyä ja talvea varten. Joukkueemme kansainvälistyy ja olemme jo aloittaneet projekteja muihinkin EU -maihin, tulevaisuudessa tarkoituksenamme onkin tarjota työtehtäviä ulkomailta myös äidinkielenään esim. englantia tai ruotsia puhuville. Jatketaan kuitenkin muutama rivi vielä tutulla suomenkielellä..

Heinäkuu on kovasti jo puolessa välissään ja kesä tarjoaa parhaita antejaan. Vaikka kesälomakausi on kuumimmillaan, väännetään meillä töitä normaaliin tapaan ma - pe, 6 tuntia laaki. Kesästä ehtii nauttia hienosti tuon jäljelle jäävän 18 tunnin aikana, kukin parhaaksi valitsemallaan tavalla. Myyntiprojekteissa kauppa on käynyt yhtä kuumana kuin Thaimaan aurinko pitkin kevättä ja kesää, joten rautaa (ja rahaa) on taottava kun sille otollisin hetki on. Ulkomailla ja varsinkin Kaakkois-Aasiassa asumisessa on sekin positiivinen puoli, että kesäloman voi surutta viettää vaikka loppiaisena ja lämpötila sekä sää muutenkin ovat varmasti kohdillaan. Vuoden vaihteessa yritysmyynnissä on kaikkein rauhallisinta, joten kaikki hurjapäisimmät ja rahanahneimmat myyntisissit keräävät usein kesällä tulevan talven kesälomarahojaan. 

Meillä kesä on sujunut erittäin kiireisissä, positiivisen värinän sävyttämissä merkeissä. Rekrytointi on rauhallisinta aina kesäisin, sillä moni haluaa vielä viettää kesän Suomessa, mutta tänä kesänä varsinkin päämiesehdokkailta on tullut kiinnostavia yhteydenottoja, kiitos siitä kaikille! Syksyllä voimme tarjota taas useampia erilasia myynti- ja buukkausprojekteja sekä lisää asiakaspalvelutehtäviä kaikkiin toimipisteisiimme.

Avasimme kesäkuussa uuden toimipisteen Thaimaan Hua Hiniin, josta toimistopäällikkö Tero haluaa huikata muutaman sanasen. Teron teesit alla, enjoy:

Hellou Hollolasta!

Hollola on Thaimaan Hua Hin näin meitin työporukan kesken. :) Nyt on kolmas kuukausi menossa täällä Kuninkaan lepokaupungissa. Olen erittäin tyytyväinen omaan ratkaisuuni muuttaa Hollolaan kolmen vuoden Pattaya-aikojen jälkeen. Ei naiset huutele perään eikä kaiken maailman sekoilijat pyöri ympärillä. Täällä kyllä mieli lepää ja pystyy elämään normaalia elämäänsä rauhallisesti, tottakai maan tapoja kunnioittaen. Puhdasta rantaa löytyy silmän kantamattomiin ja kaikki tärkeät palvelut löytyvät kätevästi. Vaikka Hua Hin on pieni kaupunki Thaimaan mittakaavassa on täällä ostarit ja kaikki länsimaiset ravintolat jne ja kyllä yöelämääkin löytyy(parin krapulan jälkeen tiedän :). Yleinen eläminen on täällä paljon rauhallisempaa kun isoimmissa kaupungeissa Aasiassa; esim. liikennekulttuuri on rauhallisempaa ja ihmisillä ei ole täällä suurkaupungin kiirettä. Toimistotilakin löytyi muutaman mutkan kautta helposti,alle 10min matka mopolla keskustaan. Hua Hin on rauhallinen paikka, sillä täällä alkaa maaseutu heti kaupungin ulkopuolelta. Tuossa toimiston ohitte kävelee esim. lehmiä harvase päivä. :) Jos haluaa nauttia normaalista elämästä Thaimaassa, suosittelen Hua Hiniä ehdottomasti. Läheltä löytyy hienoa luontoa, vesipuistoja ja paljon aktiviteettejä. Perheellisille tämä on täydellinen paikka asua, mutta kyllä täällä viihtyy tällänen seurusteleva motoristikin erittäin hyvin ;) Olen nyt täällä yhden myyjän teamin kanssa ja toivottavasti halukkaita tulijoita tulee pian. Meillä on toimistolla rento mutta erittäin tuloshakuinen meininki sitä rahhaahan myö kaikki täällä tehdään ja täällä Hollolassa tarjoamme kaffeet tietysti, mutta myös lounaan joka päivä toimistolla. Jos alko kiinnostamaan kerron mielelläni lisää ottakee yhteyttä! Taikamaasta terveisin, Tero

hua hin cliff preview

 

Rekrytointikanavamme on auki 24/7 ja olemme myös avoimia uusille yhteistyöehdotuksille. Mikäli kiinnostuit Hua Hinistä, voit laittaa Terolle viestiä suoraan sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Hakemukset ja lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ville "Nemo" Niemistä lainataksemme; "Jos sää haluut pizzaaa, mee pizzeriaan. Jos sää haluut tehdä maalin, mee maalin eteen!"

Eli mailitse tai nettisivujemme yhteydenottolomaketta hyödyntäen, ollaan yhteydessä! Mukavaa kesän jatkoa!