Blogi

Tämän viikkoisen blogimme "tilalla" julkaisemme Pattaya- ja Thaimaaveteraanin, yhteistyökumppanimme Hanslankarin heinäkuisen uutiskirjeen. Mukana totuttuun tapaan painavaa asiaa sekä rentoa hassuttelua. Loistavaa lomaluettavaa itse kullekin! Tutustu Hanslankarin palveluihin tarkemmin osoitteessa: www.hanslankari.com

Lue lisää...

Aurinkoiset terveiset Thaimaasta! Blogimme on viettänyt juhannuksesta ja "Hämäläisten" perheen Hua Hiniin saapumisesta alkaen seitin ohutta kesälomaa, jonka aikana olemme ehtineet rauhassa rakentaa vahvaa pohjustaa tulevaa syksyä ja talvea varten. Joukkueemme kansainvälistyy ja olemme jo aloittaneet projekteja muihinkin EU -maihin, tulevaisuudessa tarkoituksenamme onkin tarjota työtehtäviä ulkomailta myös äidinkielenään esim. englantia tai ruotsia puhuville. Jatketaan kuitenkin muutama rivi vielä tutulla suomenkielellä..

Lue lisää...

Juhannusterveiset Thaimaasta kaikille. Niin se vaan 3kk on jo ylikin mennyt, ilman omia rakkaimpiani, vaimoa ja lapsia. En olisi ikimaailmassa uskonut tähän pystyväni, mutta jotakin oli vaan tehtävä. Ja todellakin kaikkein tärkein asia on ollut koko projektin aikana se, että vaimon kanssa halutaan tarjota lapsille tämä mahdollisuus ja kokemus. Kuten aiemminkin olen sanonut, niin joka aamu itseäni psyykkaa kaikkein eniten tekemään hommani hyvin se, että perheen kesken voidaan vuosi täällä viettää.

Lue lisää...

Niin se aika vaan vierii, matka kestänyt jo parisen kuukautta. Ikävä on painanut kotiväkeä käytännössä kokoajan, molemminpuolin, jotenkin on saanut turrutettua sen pahimman kuitenkin sivuun. Osansa toki on vaikuttanut hyvä työporukka, ja osansa tietenkin hyvin alkanut työni. Paljon olen tekemisissä työporukan kanssa vapaa-ajallakin, enhän mä tuntenut Pattayaa ollenkaan tänne tullessa, muutakuin jostain musiikkivideoista enkä kyllä tunne vieläkään. Vaikka meillä perheessä onkin 6 lasta eli sutinaa, vilinää ja vilskettä on ajoittain jokseenkin paljon, niin ei rehellisesti sanottuna tämä seutu ole luotu meikäläiselle. Kaipaan sitä omaa rauhaa ja ympäristöä. Pidän kuitenkin työstäni tällä hetkellä paljon, jokainen päivä ja jokainen puhelu on erilainen. Opittu on paljon ja opittavaa on edelleen, siltikin olen tyytyväinen.

Lue lisää...

"Matkani kohti tuntematonta alkoi ja lentoni laskeutui aikaisin aamulla klo 4.30 Bangkokin lentokentälle. Siinä kun vaaleaihoinen härmäläinen tepasteli koneesta ulos päällään collegehousut, ruskeat nahkakengät, t-paita ja tottakai varmuudeksi olkapäällä piti olla vielä huppari, niin rehellisesti sanottuna tuli ensimmäiset epätietoiset ajatukset päähän. Lämpö ja kosteus oli ihan jees, mutta vaatetus ei todellakaan. Mulle oli kerrottu, että menee varmaan tunti vähintään lentokentällä kaikkinensa ja ehkä pari tuntia taksilla Pattayalle."

Lue lisää...